Vimar muntacàrregues Co, Ltd
Contacti amb nosaltres

  Vimar muntacàrregues Co, Ltd

  Afegir: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Xina

  Tel.: + 86-571 8195 2852

  Fax: + 86-571 2886 0635

  Correu electrònic: info@vimarforklift.com

  Lloc web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Casa > Centre d'atenció al client


Pòlissa de garantia


Cada nou equipament VIMAR està coberta per una garantia limitada.


per a 15months o 2000 hores, qualsevol que vingui primer, des de la data de B/L, en el marc, transmissió, soldadures transistor control components, motor de tracció, Ascensor motor, bomba hidràulica, carregador, assy arnès de cablejat, mànegues hidràuliques, components servodirecció, embalatge cilindre, rodaments, fonts i cables de control;

six(6) mesos o 1000 hores, qualsevol que vingui primer, des de la data de B/L en elements manteniment que inclouen motors raspalls, contactes consells, interruptors i altres components no prèviament coberts, que normalment s'anomena "còmoda" peces però no pneumàtics.


Garantia és permanentment buit en l'equip si flagrants mal ús, desastres naturals, provocant danys als equips, títol de salvament, utilitzats en condicions corrosives o humitat excessiva.


Garantia és permanentment buit en l'equip si no manteniment regular és enregistrat per VIMAR distribuïdor autoritzat.

Garantia no cobreix manteniment elements, incloent però no limitat a lubricants de greixos i olis, filtres o ajustaments menors, o alguns elements que mostren evidència de negligència, sobrecàrrega, abús, accident o manteniment. És responsabilitat del propietari equips per mantenir-lo d'acord amb horari recomanat VIMARde manteniment, com s'indica en el manual de l'operador.


Industrial bateries i carregadors diferents dels regularment subministrat per VIMAR durà els termes del fabricant.

Excepte l'eliminació de peces defectuoses i substitució amb parts subministrat per VIMAR, la garantia per a qualsevol equip o part seran vàlides si un intent es feia per qualsevol persona per alterar, reparar, desmuntar o afegir components addicionals o dispositius el camió sense autorització escrita expressa de VIMAR.

Abans es pot considerar garantia, un formulari de registre i instal·lació de garantia ha de ser completat i rebuda perVIMAR. Per obtenir el millor servei de VIMAR autoritzat distribuïdor, llegir les seccions d'explotació i manteniment de manual el seu operador abans del seu ús inicial.

Vostè pot ser elegible adquirir plena cobertura o la cobertura de protecció addicional per a fins a un 2 anys addicionals. Consulteu-autoritzat distribuïdors de VIMAR per obtenir més informació.


VIMAR no assumeix RESPONSILITY o responsabilitat per danys indirectes o especial incidentals o per pèrdua de benefici o perjudici per al comerç o negoci, que resulta de l'equip.


Contacti amb nosaltres
Adreça: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Xina
Telèfon: +86-571-8195 2852
 Enviar per fax:+86-571-2886 0635
 Correu electrònic:info@vimarforklift.com
Muntacàrregues Vimar Co, Ltd
Share: