Vimar muntacàrregues Co, Ltd
Categories
Casa > Notícies > Contingut

Cimera del G20 de Hangzhou: 2016 se celebrarà

Vimar muntacàrregues Co, Ltd | Updated: May 28, 2016Xina acollirà la Cimera grup de vint (G20) 2016 a la oriental ciutat de Hangzhou, més conegut pel seu llac oest escènic, el 4 de setembre-5, PresidentXi Jinpingannounced a Antalya el dilluns.

El tema es ser "construir una economia mundial innovadora, enfortit, interconnectat i inclusiva," Xi va dir mentre que davant d'un dinar de treball durant la concloure només 10 Cimera del G20 a aquesta ciutat balneària turca.

Preparatius de la Xina, Xi va dir líders mundials, girarà entorn a innovar en els patrons de creixement, millorar la governança econòmica i financera global, impulsar el comerç internacional i inversió i promoció del desenvolupament inclusiu i interconnectat.

"Hem d'augmentar la representació i veu de les economies de mercat emergents i països en desenvolupament (en governança global), per tal d'augmentar la capacitat de l'economia mundial per resistir riscos," va dir el president.

Explicant la selecció de la Xina del tema i prioritats, Xi va assenyalar que encara que l'economia mundial ha caminat fora de crisi, la recuperació de restes molt fràgil i creixement insuficient.

"Les tendències i polítiques de les economies principals estan tornant cada vegada més divergents,", va dir. "Ens estan en extrema necessitat de noves fonts de creixement per impulsar una nova ronda de prosperitat per a l'economia mundial."

Mentrestant, la reforma de la governança econòmica global no ha progressat suaument en els darrers anys, i els membres del g-20 cal prendre accions concertades per liderar la cooperació econòmica internacional, Xi afegit.

El president també va demanar esforços concertats ajudar el canvi de grup d'un mecanisme de resposta a les crisi a un de la governança a llarg termini, per consolidar el seu estat com un fòrum principal per a la governança econòmica global.

"Xina tindrà una actitud oberta, transparent i inclusiva en les preparacions i servirà per millorar la comunicació i la coordinació amb tots els membres del g-20 a mantenir conjuntament, construir i desenvolupar el grup d'una manera sòlida," va dir Xi.

Xina assumirà la presidència del g-20 a 1 de desembre de 2015, i una sèrie de reunions relacionades se celebrarà l'any següent, segons Wang Xiaolong, enviat especial del Ministeri exteriors xinès G20 Afers.

EUA PresidentBarack Obamavoiced suport per a la presidència de la Xina, dient que ell espera que assistir a la Cimera de Hangzhou.

TheUnited Statesis disposats a treballar amb la Xina estretament per assegurar l'èxit de la trobada, va dir Obama Xi en el marc de la Cimera d'Antalya.

Hangzhou, una ciutat amb una població de prop de 8,9 milions, és la capital i la major ciutat de la província de Zhejiang.

Zhejiang, coneguda pels seus negocis robusts propietat privada, classificat quart entre les 31 regions de nivell provincial al continent xinès en termes ofGDPin 2014.

XI treballat en Zhejiang entre 2002 i 2007 com a cap del Comitè provincial de Partit Comunista de la Xina.


Previous: Nova web venint!

Next: No

Contacti amb nosaltres
Adreça: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Xina
Telèfon: +86-571-8195 2852
 Enviar per fax:+86-571-2886 0635
 Correu electrònic:info@vimarforklift.com
Muntacàrregues Vimar Co, Ltd
Share: