Vimar muntacàrregues Co, Ltd
Contacti amb nosaltres

  Vimar muntacàrregues Co, Ltd

  Afegir: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Xina

  Tel.: + 86-571 8195 2852

  Fax: + 86-571 2886 0635

  Correu electrònic: info@vimarforklift.com

  Lloc web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Casa > Garantia

Cada nou VIMAR carretó està coberta per una garantia limitada.

Per a 2 anys o 2000 hores, qualsevol que vingui primer, des de la data de venda però no més que 2years des de la data de B/L, en l'estructura, transmissió, transistor soldadures controlar components, motor de tracció, Ascensor motor, bomba hidràulica, carregador, assy arnès de cablejat, mànegues hidràuliques, components servodirecció, embalatge cilindre, rodaments, fonts i cables de control;

Six(6) mesos o 1000 hores, qualsevol que vingui primer, des de la data de B/L en elements manteniment que inclouen motors raspalls, contactar amb consells, interruptors, rodes/pneumàtics, bateries i altres components no prèviament coberts, que normalment anomenat "còmoda" peces...

Garantia és permanentment buit oequips n si flagrants mal ús, desastres naturals, provocant danys als equips, títol de salvament, utilitzats en condicions corrosives o humitat excessiva.

Garantia és permanentment buit en l'equip si no manteniment regular és enregistrar VIMAR concessionari autoritzat.

Garantia no cobreix manteniment elements, incloent però no limitat a lubricants de greixos i olis, filtres o ajustaments menors, o alguns elements que mostren evidència de negligència, sobrecàrrega, abús, accident o manteniment. És responsabilitat del propietari equips per mantenir-lo d'acord amb horari recomanat de VIMAR de manteniment, com s'indica en el manual de l'operador.

Industrial bateries i carregadors diferents dels regularment subministrat per VIMAR portarà els termes del fabricant.

Excepte l'eliminació de peces defectuoses i substitució amb parts subministrat per VIMAR, la garantia per a qualsevol equip o part seran vàlides si un intent es feia per qualsevol persona per alterar, reparar, desmuntar o afegir components addicionals o dispositius el camió sense autorització expressa i per escrit de VIMAR.

Abans es pot considerar garantia, un formulari de registre i instal·lació de garantia ha de ser completat i rebuda per VIMAR. Per obtenir el millor servei de VIMAR autoritzat distribuïdor, llegir l'operatiu i seccions de manteniment del manual el seu operador abans del seu ús inicial.

Contacteu amb distribuïdor VIMAR autoritzat per obtenir més informació.

RESPONSILITY VIMAR no assumeix o responsabilitat per INCIDENTAL conseqüents o danys especials o per pèrdua de beneficis o danys al comerç o negoci, que resultats de l'equip.


Contacti amb nosaltres
Adreça: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, Xina
Telèfon: +86-571-8195 2852
 Enviar per fax:+86-571-2886 0635
 Correu electrònic:info@vimarforklift.com
Muntacàrregues Vimar Co, Ltd
Share: